Dobro došli

Mi smo advokatska kancelarija sa kancelarijama u Podgorici i Tivtu (Porto Montenegro), koja pruža sve vrste pravnih usluga na cijeloj teritoriji Crne Gore. 


Naš naročiti fokus leži u oblastima ekonomskog državljanstva i upravljanja investicijama i njihovom usklađivanju sa crnogorskim pravnim sistemom.


Ukoliko ste zainteresovani da ulažete u Crnu Goru i potrebne su vam usluge savjetovanja kako da to učinite na pravno najbezbjedniji i najisplativiji način, ili ste zainteresovani za program ekonomskog državljanstva, stojimo vam na raspolaganju. 

O NAMA

Vaš tim pravnih stručnjaka u Podgorici

Vaš tim pravnih stručnjaka u Podgorici i Tivtu

O nama

Advokatska kancelarija Antunović & Milošević sačinjena je od tima stručnih i iskusnih advokata, koji pruža pravne usluge u sljedećim oblastima prava - od savjetovanja u nekretninama i investicionim ulaganjima, te bankarstva i finansija, preko prava intelektualne svojine, privrednog, upravnog i radnog prava, do prava stranaca i naplate potraživanja i izvršenja. 

Pružamo pravne usluge na cijeloj teritoriji Crne Gore

Naš iskusan tim pruža usluge u sljedećim pravnim oblastima: nekretnine i investiciona ulaganja, pravo intelektualne svojine, bankarstvo i finansije, privredno pravo, prava stranaca, upravno pravo, naplata potraživanja i izvršenje, radno pravo, porodično i nasljedno pravo i stečajno pravo.

 

OBLASTI POSLOVANJA

Stručan tim advokata iskusan u svim oblastima prava

Stručan tim advokata iskusan u svim oblastima prava

Nekretnine i
investiciona ulaganja
Pravo intelektualne svojine
Bankarstvo i finansije
Privredno pravo
Prava stranaca
Upravno pravo
Naplata potraživanja i izvršenje
Radno pravo
Porodično i nasljedno pravo
Stečajno pravo

 NO MAN IS ABOVE THE LAW AND

NO MAN BELOW IT. 

Theodore Roosevelt 

 

NAŠI KLIJENTI

Zadovoljni klijenti i uspješne saradnje.

Bogato iskustvo advokatske kancelarije Antunović & Milošević se temelji na velikom broju uspješno realizovanih privrednih, radnih, imovinskih, građanskih sporova, stečajnih postupaka, projekata investiranja kao i brojnih drugih postupaka u svim ostalim oblastima prava.

Zastupamo klijente na cijeloj teritoriji Crne Gore, a naše kancelarije u Podgorici i Tivtu (Porto Montenegro) su centri iz kojih naš tim djeluje. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa

ul. Vasa Raičkovića 2A, Podgorica

 

Telefon

+382 69 193 022

+382 67 758 115

 

Email

office@antunovic-milosevic.me